Docker pub – це легендарний гастро-паб з 18-річною історією! Ми розуміємо, що їжа – одне з найприємніших і легальних задоволень, яке може дозволити собі людина. Тому одна з наших місій – смачно та ситно нагодувати наших гостей.
Основне меню не типове для пабів, тут ви знайдете все, що до душі – від фірмових закусок до пива, до страв з м’яса і риби, приготованих в печі на вугіллі – хоспері, і дивовижних десертів. А що стосується бізнес-ланчу, то тут в нас підхід теж доволі строгий та відповідальний☝️. Обід має бути не лише ситним, але й не буденним та смачним, що буде запорукою гарного настрою та продуктивного дня.
Тому знайомтесь!
Наш бізнес ланч – наче бенкетне меню! Вишуканий, смачний, ситний та оригінальний. Це майже 1 кг гастрономічного щастя. Вартість комплексного бізнес-ланчу – 110 грн. Є можливість забрати із собою, або замовити бізнес ланч в офіс! Телефон для замовлень нижче.
Вибір та вихід страв бізнес-ланчу в Докерах
Наш бізнес-ланч – справжня спокуса для гурманів! Вартість комплексу – 110 грн. Це майже 1 кг гастрономічного щастя (900-950г)
- Салат 150 г
- Перша страва 250-300 г
- Гарнір 150-200г
- Основна м’ясна страва 150-200 г
- Основна рибна страва 175г
- Основна страва з гарніром 300 г
- Напій 250 мл
Обирайте та комбінуйте страви з кожного блоку, та відкривайте для себе неперевершені гастрономічні поєднання.
Салат ➡️ перша страва ➡️ основна страва ➡️ гарнір ➡️ напій!
З кожної категорії одна страва на вибір)
Бізнес Ланч в Docker pub на Богатирській, 25
Салати
Капрезе (легкий салат із томатами, сиром моцарелла, під соусом базилік)
Овочевий (свіжий мікс салату з томатами, огірками та болгарським перцем, під трюфельною заправкою)
Ростбіф з міксом салатів і в‘яленими томатами, під соусом гірчичний вінегрет
Капрі (смачне поєднання копченої курки з овочами та сухариками, під соусом айолі)
Перші страви
Бульйон з курки та з сезонними овочами
Крем-суп із зеленого горошка, з підкопченими грінками
Гаспачо – іспанський класичний суп із грінкою та соусом базилік
Окрошка на кефірі та квасі
Основні страви з гарніром
Телячі реберця тушковані в солоді
Кордон блю: куряче філе, фаршироване сиром та беконом у паніровці
Антрекот з ошийка зі свинини з соусом Бретань
Біфштекс із телятини з яйцем
Ковбаски баварські з вершково-гірчичним соусом
Основні страви без гарніру
Спагеті з морепродуктами під сиром пармезан
Філе скумбрії на подушці з рататуя під гірчично-вершковим соусом
Деруни з кабачків з печерицями та сиром Дор Блю
Пельмені з м‘ясом, подаються зі сметаною
Яєчня з беконом, томатами та зеленню
Гарніри
Печериці гриль
Перець гриль
Кабачки гриль
Рис
Картопля по-креольськи з прованськими травами та паприкою
Напій
Сік в асортименті
Чай на вибір
Узвар
З 12:00 до 16:00, Пн.-Пт.
Крім того знижка мінус 25% на основне меню до 16:00
Є можливість забрати із собою, або замовити в офіс! Телефон для замовлень.
- Docker pub – на Оболоні, Богатирська, 25. Тел.: 050 358-55-13; 044 537-13-40
- Docker-G pub – на Подолі, Ігорівська, 13/5. Тел: 095 280-83-40